TMJ, Fazura and their 3rd anniversary…

16 Nov

Harini nak tumpang feeling romantic kat artis Fazura kejap. TMJ (Tengku Mahkota Johor) terang2 dah declare diorang sedang berkasih sayang kat twitter. Sempena their 3rd anniversary baru2 ni.

Ai dah lama follow Twitter Fazura, dia tersangatlah frenly…habis majoriti semua sapaan peminat dia reply. Timeline dia punyalah bapak panjang…hihihi. But i’m happy reading it. Semalam ramai yg wish dia congrates sempena 3rd anniversary dengan TMJ.

TMJ pun ada twitter jugak. Pun sangat humble dan frenly, sudi jawab sapaan dari follower. Boleh tengok kat Twitter TMJ how romantic he is towards Fazura.

And this is the recent pics yang TMJ upload. Sempena their 3rd anniversary.

With the tag, Hope she likes it…oh melt!

2 Responses to “TMJ, Fazura and their 3rd anniversary…”

  1. yatie November 16, 2011 at 5:03 pm #

    ni kalau dah kahwin susah nak jaga badan nih 🙂

    • rillys November 22, 2011 at 3:22 pm #

      hehe…asyik makan jer yer

Leave a Reply