Mak kita potong kek ke-60

15 Nov

Dah lama tak update story pasal family sendiri. Last month we had a small celebration for mak. Her 60th birthday. Plan asal nak gi potong kek kat Putrajaya, tapi bila hujan tak henti2 since petang…makanya sambut kat rumah jerlah.

Selamat Hari Lahir ke-60 mak

Luv…abah, anak2, menantu2 dan cucu2

Pandai mak posing

Kemain menjilat bibir lagi budak kecik ni nampak kek

Adik dan makdik

Along dan abanglong

Tak dan nak lapik meja ke apa, lapik kotak jer sudeyyy

Abangah yang rushing from tempat kerja

Shirah ajar mak ber-camwhore

Mak, selamat hari lahir ke-60 kaklang ucapkan. Tapi mak nampak seploh tahun lebih muda tau..hehe. Semoga hidup mak lebih diberkati dan kita sekeluarga sentiasa bahagia bersama…amin.

***sorry abah, pic abah takde sebab sexy sangat singlet yg abah pakai…ngeh ngeh ngeh.

2 Responses to “Mak kita potong kek ke-60”

  1. nUR_rOsALiNdA November 15, 2011 at 12:48 pm #

    Semoga mak akak panjang umur..murah rezeki & sihat tubuh badan..AMIN!!!~

    • rillys November 15, 2011 at 2:19 pm #

      thanks cik adik yg baik hati…hehehe

Leave a Reply