Watak fiona yang jahat dah tamat, Izara lega

12 Nov

Today ai nak story mory pasal pelakon baru yang tengah naik, Izara Aishah.

Siapa tengok citer Soffiya yang baru jer habis siarannya kat TV3, kompem kenal siapa minah comel ni. Pemegang watak fiona, yang jahat gila punya sebab suka menganiaya Soffi lakonan Tiz Zaqyah.

And ni pulak Fizo Omar, pasangan Izara dalam drama Soffiya tu. Dia pegang watak as Ilyas. Sangat serasi bersama gitu, kalau dijodohkan memang macam pinang dibelah dua…haha tetiba.

Izara mula terbabit dalam bidang lakonan lepas masuk pertandingan Dewi Remaja 2010. Yang turut disertai oleh pelakon baru Neelofa. Dalam competition tu, Neelofa jadi juara and Izara tempat kedua. Dua2 pun meletup naik lepas tu!

Wajah gumbira even tak dapat jadi juara.

Semoga terus sukses dalam dunia lakonan. Suka tengok dia acting, selamba dan tak nampak macam dibuat2…especially tang masa dia jadi a pregnant woman. Kemain menjadi dia punya jalan kengkang, tonggek…sejibik macam orang mengandung, hiks. You go girl!

And also Izara ni tak sombong tau, ai selalu tengok dia layan peminat kat Tweeter Izara. Tengoklah!

2 Responses to “Watak fiona yang jahat dah tamat, Izara lega”

  1. rasp November 12, 2011 at 1:24 pm #

    tak follow pun tapi…
    cantiknya diaaaaaaaaaa….

    • rillys November 14, 2011 at 12:00 pm #

      huhuhu, cantik punya pasal…dia buat jahat camne pun nampak cantik, hehehe

Leave a Reply