Harini Jumaat, MLM datang lagi!

11 Nov


Yeah! Jumaat datang lagi! Mahu layan Maharaja Lawak Mega lagi malam ni.

Dalam ramai2 tu, ada 4 peserta yang ai minat.

Kumpulan Bawal Power

Lawak diorang yang selamba memang mencuit hati sungguh. Yang Kuman tu biasa dah kenal, tapi kawan dia yang lagi sorang tu sape eh? Boleh tahan gak kelakar dia. Pasangan serasi!

Kumpulan Boboi

Comel jer lawak diorang jadi boboi. Sampai my kids pun hairan. How come boboi boleh turn up jadi sihat begitu? Sorang boboi boroi, sorang boboi tua katanya..haha, sabar jerlah. Ni pun pasangan serasi jugak.

Adlin Aman Ramlie

Pengkritik pedas ni pun jadi peserta. Masa 1st week tu, oklah dia buat lawak kisah family dia. Tapi masuk 2nd week, haha! Tak boleh tahan tengok dia jadi Sangeetha! Terbaiklah bro.

Kumpulan Saehu

Satu-satunya peserta dari Indonesia yang ai minat. Especially yang kecik tu. Umur dah 27 tahun, tapi badan comel gitu. Bak kata AC, badan kecik tapi nafsu besar…haha!

My votes’re for them…korang camne? Jom like FB Maharaja Lawak Mega!

2 Responses to “Harini Jumaat, MLM datang lagi!”

  1. suliana November 11, 2011 at 2:57 pm #

    ala, tak tgk pun.. tgk dlm u tube bab adlin je.. mmg bernas idea dia berlawak 🙂

    • rillys November 11, 2011 at 4:35 pm #

      gila kentang betul dia jadi sangeetha tu kan…seb baik ada utube, boleh tgk bebila masa

Leave a Reply