Mengeliat jangan sampai tergeliat

8 Nov

Kejapnya rasa cuti raya haji ni, niat dihati nak jer hamik seminggu terus…huahuahua, tapi kena simpan leave for school holiday. Ok takpelah, fine.

Macam biasa, lepas cuti new pics tak sempat nak upload lagi. Kita korek apa ada dalam draft. Ni masa raya puasa lepas, kitorang stop berehat kejap. Baba letih driving.

Budak yang susah nak ajak bergambar

Heeeyaarrrgghhh!!!

Lawan panjang! 35 years (180cm) VS 6 years (132cm).

Driver and co-pilot. Both also kena get a good rest bila dah travel jauh. Abang is a very good co-pilot i tell u, hahaha…kalau ajak dia sembang memang the driver takkan ngantuk dengan pok pek dia. And siap ada selingan sesi menyanyi bila lagu kat radio tak best. Siap off the radio biar dia jer yang nyanyi sendiri. Hover…

2 Responses to “Mengeliat jangan sampai tergeliat”

  1. rasp November 9, 2011 at 10:16 am #

    uishhh tinggi ek abang…
    dah leh diharapkan jadik co pilot…gud gud…

    Selamat Menyambut Aidiladha sis…

    • rillys November 11, 2011 at 4:36 pm #

      thanks sis 🙂

      aah, kemain lagi nak jadi co-pilot. mama dia kena letak jawatan…ngeh2

Leave a Reply