Kenduri yang touching sikit

3 Nov

Rasanya majoriti jemaah haji Malaysia dah selamat sampai kat Mekah. Syukur, semoga semuanya berjalan lancar. Mak sedara ai pun pergi jugak, one week before depart kitorang balik kampung…ada kenduri.

Shirahlah ni tak habis2 ajak camwhore…haha

Kitorang pergi pagi hari nak kenduri tu, sebab laki memasing bz dengan kojo. Mak abah dah few days memang kat kampung. Rindu betul baper hari tak dengar mak abah gaduh2 manja…hihi.

Comel jer pakcik baju hitam tu sengih kat kamera

Sampai jer kat kampung tak sempat nak capture pic dulu, tolong apa yang patut kat dapur. Bila orang masjid dah sampai baru dapat relaks sikit. Dan bolehlah bersesi klik sana sini.

Makan time

Terima kasih pada mereka2 yang sudi hadir. Semoga sesama kita mendapat keberkatan dariNya…amin. Syahdu jugak time kenduri ni, sebab sebelum balik tu diorang salam2 peluk2 dengan mak sedara yang nak pergi tu. Tapi tak sempat snaplah sebab ai pun dok touching sama. Yerlah kot panjang umur dapatlah jumpa lagikan.

Kalau sebaliknya?

Mereka yg sangat behave, good boys

Kakak abah yg sulung

Abah (kemeja hijau) dan adik dia, pakteh (kemeja oren)

Mak dan makteh yg sesama oren

3 jejaka VS 1 dara pingitan

Good babai kampung

Dah habis kenduri tu, kitorang balik dulu. Mahu pigi bandar Melaka ronda2. Mak abah besok pagi tu baru balik. One week lepas tu kitorang berkampung pulak kat Tabung Haji. Yang tu lain hari ai story yer. 

No comments yet

Leave a Reply