The happy buyer, memang berbaloi

2 Nov

Still about the photography festival. Sabtu tu kitorang dah pergi, saja cuci mata jer. Esoknya my sister came over from Seremban, ajak pergi situ lagi. Nak rembat sebijik kamera yang murah tapi best. Terussslah ai kata…adaaa!

One of the event kat KLPF 2011

So here we’re again. Tapi kali ni tak bawak the kids. My parents bawak diorang gi jalan mana ntah. Kemain berlagak lagi masa nak pergi…hehe. Diorang taktahu mama pun nak gi jenjalan.

The day before tu memang dah survey2. 

Ai memang dah spot this Olympus camera.

The rep pulak very the friendly punya manusia. Pok pek pok pek tak habis2.

Sonyum jangan tak sonyum

Kemain berseri wajah si buyer yang bertudung biru itu. Mahu taknya dapat 50% off beli kat sini, dah tu warranty extended lagi 1 year pulak tu. Best!

Balik tu hero kecik tengok pic ni. Terus jerit…

ni masa bila gi jejalan ni???

huhuhu!

Dah macam hulk pun ada abang haku ni 😀

Sebelum balik tu kitorang gi jumpa angah kejap kat Metrojaya. Call punya call punya call, dia kata tengah stuck buat kerja ngan contractor. Maka bercengkeramalah kitorang kat court depan tu dengan kamera yang si adik baru beli tadi. Half an hour camtu baru angah datang.

I like this pic so much!

Cuma along jer takde, kalau tak dah complete 5 beradik.

Midvalley dah nak tutup sangat2 baru reti nak balik 

Kekadang terasa indahnya berjalan without the kids. Tapi bila nampak anak2 orang berlari, tahu pulak rindu-merindu…dang!

6 Responses to “The happy buyer, memang berbaloi”

  1. yan November 2, 2011 at 3:44 pm #

    sesekali memang kena outing berdua je. biar lebih intimate. heee.. just my tip.

    • rillys November 3, 2011 at 2:37 pm #

      thanks sis! more tips please….hehe

  2. mummysyafie November 2, 2011 at 3:55 pm #

    a’aa kan..kalau jalan berdua mmg best. tapi bila tengok anak orang teringat anak sendiri. tapi sekali sekala ok kot.

    • rillys November 3, 2011 at 2:36 pm #

      kalau anak takde depan mata, rindu tu mmg datang sendiri. hehe..hebat naluri seorang ibu ni kan

  3. nanie November 2, 2011 at 5:36 pm #

    mokcik bile ni.??? bestnye siap dpt 50% dic…dh ler mmg tgh cr kamera ni.uwaaaaaaaaaaaaa

    • rillys November 3, 2011 at 2:07 pm #

      early october haritu, taktau plak nani tgh cari camera. kalau tak, leh rekemen. mmg byk yg tip top tp murah…bkn sbb rosak punya ke apa, sbb kalau dah tak elok punya takkan diorang berani extend lagi 1 year warranty. takpe tunggu megasales hujung tahun ni…

Leave a Reply