Sebab diakan abang…

25 Oct

Let’s see what’s in the draft yang i boleh publish dulu harini. New stories berderets yang pending, tak sempat nak upload pics lagi. Takpe mann mann…

Just a lil update about my cheeky boys!

Adik buli abang…

Abang buli adik balik…

Sorang nangis…

Sorang buat muka tak bersalah…

So, mama gi pujuk adik yang kemain menangisnya.

Abang yang tak menangis tapi menyorok sebab takde sape nak pujuk dia. Sebab dia pun kena buli gak tadi, cumanya sebab diakan abang…tak macholah nangis.

4 Responses to “Sebab diakan abang…”

  1. atty October 25, 2011 at 2:45 pm #

    siannya abang takde sapa pujuk ye,nanti unty pujuk ye

    • rillys October 27, 2011 at 2:05 pm #

      baiknya aunty atty ni, hehehe..kekadang dia merajuk sampai tertidur. akak lagi dah masak ngan perangai bebudakkan..

  2. Gina Manan October 25, 2011 at 9:15 pm #

    Samalah dengan anak-anak I, Lilly. Ada masa tu sorang diam, sorang kacau..bising bt seronok tengok

    • rillys October 27, 2011 at 2:04 pm #

      hihihi paling boring kalau dedua tidur, rite 🙂

Leave a Reply