Deco tabur2 Deepavali, boleh ke?

21 Oct

Balik dari kenduri naik haji kat Serdang tu, terus pergi Midvalley. Bukan nak shopping, tapi nak pergi tengok pameran fotografi kat situ. Silalah percaya!

Kehlasss posing gitu eh..

Hihihi memang ada bakat terendam betul anak2 mama ni..

Sampai-sampai jer terus call my bro (baju merah) yang tengah kerja. Dia nak ikut ke takkan. Sekali dia kata nak ikut tapi kena tunggu jap, ada benda dia mahu settlekan. Cantikkan deco tu?

Haa ni lah benda dia nak settlekan, hihihi. Ada budak kecik mana ntah dah gi usik benda deco tu, rosak sudah jadinya. Tetiba pulak si angah ni jadi budak display. Terus kena bantai gelak ngan kekawan dia.

Pada yg taktahu mana nak habiskan duit weekend ni, silalah terjah shopping mall…sales baik punya gila sedang berlangsung!

Menangis hero kecik tengok pic yang abang ambik ni, hihihi…kepala jer ada, badannya mana dong? eh pok pek punya pok pek mana pameran fotografinya yer dak? Haa yang tu next entrylah, banyak nau pics…

2 Responses to “Deco tabur2 Deepavali, boleh ke?”

  1. REDBLOODSNOW October 24, 2011 at 1:43 pm #

    lawa giler lah deco tue.lawa giler lah deco tue.
    psstt…kat sabah tak Public holiday gak kansstt…kat sabah tak Public holiday gak kan
    if deepavali kan???f deepavali kan???

    rugi arr kita klo camne ek. hehe rugi arr kita klo camne ek. hehe

    • rillys October 24, 2011 at 2:18 pm #

      nape kome zie byk duplication wording ni..hehe..fenin akak nak paham

Leave a Reply