Pisang itu kembar

20 Oct

Sekarang ni waktu menunjukkan pukul 12.50am, hihihi..ayat tak hengat. Sementara tunggu baba balik kojer ni, rasa macam nak hapdet pulak entry. Kalaulah ada rezeki ai ni pregnant, teringin sangat nak anak kembar. Tapi kalau tak kembar pun, ai tetap bersyukur..yang penting sihat dan sempurna sifatnya..

Disatu pagi yang hening, hihihi..baba datang kat ai bawa pisang kembar. Weee! Macam pucuk dicita ulam mendatang pulakkan. Bukan apa, kita cuma ikhtiar jer..Allah yang tentukan yer dak. So cuba jerlah makan, tak salah amik aura pisang kembar ni.

Kemain seronok lagi makcik baju pink ni..

Nama pun pisang kembar, besar pulak tu pisangnya. Jenuh gaklah nak habiskan, so ai pass sikit bagi baba. Haritu ada jumpa cili api kembar, tapi tak dapeklah den nak telan gitu jer..huhuhu, sudahnya baba yang makan..dia memang hantu cili api ni. Apepun, janganlah taksub sangat ngan benda2 camni yer..saja jer nak share kat sini. Nite peeps!

2 Responses to “Pisang itu kembar”

  1. eina October 21, 2011 at 11:25 am #

    ganbatteee… usaha tangga kejayaan… =)

    • rillys October 21, 2011 at 2:48 pm #

      thanks 🙂 pray untuk eina jugak..hehehe

Leave a Reply