Bulan raya tak sempat, kita drag ke bulan lepas raya

19 Oct

Lepas raya haritu, my sis a.k.a pengantin baru buat makan2 kat rumah dia. Nak buat dalam bulan syawal tak sempat..terus drag lepas raya, takpelah janji niat nak jamu tetamu tu tetap ado.

Shirah, waitress terhormat of the day..

Nak makan kat dalam sempit, so sewalah sikit kerusi meja..masyuk layan angin

Mak sedara, pak sedara dan nenek sedara. Mak sedara yang tudung oren tu insyaAllah akan pergi haji sabtu ni. Nenek sedara yang tudung coklat tu dah pergi haji last week. Semoga semua urusan mereka dipermudahkan…amin

Mertua my sis..

Pusat baca paper..

Pengantin baru goreng ayam, takut apo tu? Haha..ampun dikkk

Haa ni ada pic molek sikit. Suka tease dia sejak2 dah kahwin ni especially bab masak. Teringat zaman ai baru kahwin dulu, selalu call mak tanya resipi. Now, turn ai pulak jadi mak. Balik kerja, standby my sis nak call tanya resipi..hihi, takdelah expert nau pun..simple2 campak2 bahan bolehlah labuuuu

Kami yang kepenatan tolong tuan tanah layan tetamu. Peace!

2 Responses to “Bulan raya tak sempat, kita drag ke bulan lepas raya”

  1. mummysyafie October 19, 2011 at 11:49 pm #

    drag pun drag la kan..janji niat dah tertunai..

    • rillys October 21, 2011 at 12:22 am #

      janji terlaksanakan…

Leave a Reply