Segerombolan berpicnic

18 Oct

Hello semua! Kami on the way nak gi picnic ni…

Tadaaa! Dah sampai…

Picnic ni masa dalam bulan raya haritu kat PD. Semua adik beradik abah join.

Ada sesi bakar membakar sampai rentung..haha

The boys apelagi, nampak kawasan luas terus main bola. Selamat gaklah 2 bijik bola masuk kat laut tu, hihi..pastu nampak terapung2 ditengah lautan. Dan termenunglah kejap mereka ditepian pantai.

Foods yang super banyak, alhamdulillah..

Ikan bakar cecah ngan air asam..slurppp!

Taktahu mana the kids pergi. Shirah jaga diorang..

Sambil tu ada sambutan besday. Kali ni for may-september babies..

Abah, orang kuat acara..tenkiu abah sebab rajin plan gath camni.

Dari pukul 10am we were here. Dalam pukul 5pm camtu baru start packing nak balik, tu pun dok melepak lagi. Sambung chit chat..sambil tu abah hulurkan form kat sesiapa anak buah yang nak beli saham Felda, terbuka untuk generasi ketiga. Arwah atok memang peneroka asal, generasi pertama..abah dan siblings generasi kedua, and kitorang cousins semua generasi ketiga. Yeah, mari melabur! Dividen 15% u…

Mak takleh sebab bukan anak Felda, kehkeh..menantu2 pun takleh.

Sekian dari kami yang dah penat tapi hepi, zzZZzzzZZZ…!

2 Responses to “Segerombolan berpicnic”

  1. atty October 18, 2011 at 4:05 pm #

    memang happening dpt berkumpul macam nie.

    • rillys October 19, 2011 at 12:19 pm #

      hehe..memang rasa laut tu sendiri yg punya

Leave a Reply