Takpe, yang penting sihat!

13 Oct

Belek punya belek kat dalam draft, jumpa entry pic posing mosing my family masa beraya kat Kelab Darul Ehsan haritu.

Mak dan abah yang forever sporting kalau bab2 posing ni. Lep u both!

SIL, shirah, adik n me. Masa amik pic ni gelak sakan kitorang sebab adik n my SIL berlari gi belakang ai ngan shirah. Nak nyorok badan katanya. Alaa hilanglah shomel camtukan? So i paksa amik pic lagi sekali, but this time diorang kena kat depan..hehe

Haa baru gagah perkasa gitukan. Tak kisahlah badan camne, yang penting sihat!

And yang ni of koslah yang paling aii lep very very much!

Shomel jer hero kecik nak peluk abang tapi tak sampai..hihi. Abang ni lately kuat betul makan, sehari boleh 4 kali makan nasi. Tengahari, petang, lepas maghrib n before sleep. Setiap kali makan tu mesti 2 kali tambah! Tapi tak gemuk2 jugak. Meninggi jer ada kot, baru 6 years old dah paras bahu mama. Kemetotlah mama sok abang masuk secondary school nanti. Tak kisahlah yang penting semuanya sihat..

2 Responses to “Takpe, yang penting sihat!”

  1. yan October 13, 2011 at 4:49 pm #

    betul tu yang penting sihat.. kalau kurus tapi tak sihat, haruuu.

    • rillys October 14, 2011 at 11:42 am #

      bila badan sihat kita pun happy kan kan kan..

Leave a Reply