Kalau nak nyaman, sila berumah ditepi air terjun

11 Oct

Syok betul kalau rumah dekat ngan air terjun ni. Pakcik baba ada buat makan2 haritu. Rumah dia betul2 dekat ngan Bukit Belacan. Sejuk nyaman dan tenang betul rasa.  

Bila cakap kat the kids tak jauh dari situ ada tempat mandi manda, terus terpacul muka berangan memasing. Macamlah lepas tu nak pergikan..huhuhu. Ada tempat lain nak pergilah lepas tu, next time kita datang terus pakai baju mandi hokay..pastu kita jalan kaki berdedai2 gi situ, hihihi.

Mak pun ikut sekali. Saja nak bagi lebih mesra dengan makcik pakcik sebelah baba. Asyik visit sedara sendiri jer, hehe..kena kasi fair n square gitu.

Budak yg berebut makan kek cekelat ngan mama dia. Grrrr!

Yang baju putih tu pakcik baba. Adik pada bapa mertuaku. Yang baju hitam tu wife dia. Both sangat frenly. Yang anak dara 2 belakang tu, anak2 dia. Pun frenly jugak!

Shirah pinjam my baju. Eh! Muatlah katanya, hahaha..bagus itu tandanya badan kau telah mengembang sama denganku. Suka suka! Sekarang ni berat shirah beza dua kilo jer. I’m 48kg, she’s 46kg. Lalaalaaa…

My berat yg ideal is 45kg, 3kg more to go. Tapi sekarang tak berapa eksaited nak aim ke arah situ sebab sedang berusaha ke arah lain..iaitu pregnant! Tapi sekarang belum ada rezeki lagi, kalau ada rezeki insyaAllah…bolehlah kembangkan badan secara ikhlas hati.

2 Responses to “Kalau nak nyaman, sila berumah ditepi air terjun”

  1. ati October 13, 2011 at 10:51 am #

    p x`tmpt air terjun tu kak

    • rillys October 13, 2011 at 12:00 pm #

      tak gi ati, sbb pastu rushing tmpt lain. tu yg blk monyok jer budak berdua tu..hihi

Leave a Reply