Dia kalau dah start baca newspaper…

10 Oct

Dari abang start kindy dulu, memang berniat sangat supaya dia boleh membaca before start primary school. Syukur, next year he’s gonna be standard 1..dia dah boleh baca dengan lancar.

Tapi tu lah, kalau dia dah start baca newspaper. Haa silalah bersedia dengan soklan2 yg kebanyakannya wordings yg dia tak faham. Yang tu one thing, tapi bila masuk isu2 panas hadoiyaiii rasa nak lari serkup muka ngan paper tu. Hehe..tapi taklehlah kena face it jugak, explain jerlah sebaik yg boleh.

Selingan, hantu game..

Adik bukan main gamelah, adik tengok pics jer..iyoooo lahhhh!

Kejap jer dah besar budak berdua ni. Esok dedua ada final exam kat kindy. Mama doakan semoga diterangkan hati untuk jawab paper yer…amin.

note : my blog mungkin akan down on and off for these few days related to kerja2 hosting..harap2 won’t take long time. definitely will windu nak hapted nanti!

2 Responses to “Dia kalau dah start baca newspaper…”

  1. World of Azketom October 11, 2011 at 1:12 pm #

    Rillys,

    Lama Tijah tak singgah kan…dah besar 2 hero itu. btw yang agak musykil, kat kindy ada exam?? wah, sgt advance budak-budak zaman sekarang!

    • rillys October 11, 2011 at 1:49 pm #

      yerlah lama tak nampak tijah. thanks sudi singgah sini balik..aah kindy diorang mmg ada exam, midterm pun ada hahaha..memcm hal

Leave a Reply