Baby mix melayu-korean..cute!

7 Oct

Shomel tak saya? Saya ni anak kacukan melayu-korean. Mama saya melayu, papa saya korean. Nama saya Nor Azirah dan nama korea saya Chun Yun.

Last weekend kitorang gi kenduri rumah baru sepupu mak. Yang baju purple ni lah mama baby shomel tadi tu. Kak ani ni kahwin ngan korean.

Haa ni lah husband kak ani, papa to Azirah a.k.a Chun Yun..

Diorang baru pindah rumah. Kat area Melaka. Pic atas ni rumah sebelah diorang, disebabkan harga rumah murah kat Melaka diorang beli sekali dengan yg sebelah ni. Sebijik banglo tak sampai rm300k harganya, phewww!

Yang ni mak dengan mak sedara dia. Mak kepada kak Ani tadi..

Dedua nak amik aura..hihi..kemain kuat melopong budak tecik ni. Abang pada kak ani ni pun kahwin campur. Wife dia orang China. Haa nanti dah ada baby kita terjah! Kompem sepet2 mata mereka..cute!

12 Responses to “Baby mix melayu-korean..cute!”

  1. yan October 7, 2011 at 9:13 pm #

    sure bijak besar nanti ni..

    • rillys October 10, 2011 at 11:45 am #

      amin, baguslah kalau camtukan. tapi mmg selalu dgr, kalau anak mix ni bijak..

  2. Aisyah Humairah Najihah bt Nor Alias March 14, 2013 at 5:28 pm #

    Assalamualaikum. I am Malaysian and will get married soon with my bf which is a Korean insyaALLAH. Just I wanna know the international marriage procedure so may I get you mom’s cousin contact? Her email or anything that can reach her. I would be very happy if you help me since your site is the only reliable one on the google search. Thanks a lot and May ALLAH love you! ^^

    • lily_lotus March 18, 2013 at 4:18 pm #

      wassalam, thanks for dropping by. regarding my mom’s cousin, i only manage to meet her when she comes back to malaysia. she stays overseas. once i’ve the chance to contact her i’ll let u know. but u can also go to the jabatan agama for consultation i guess 🙂

  3. lalalala October 8, 2013 at 8:23 am #

    Kak Ani ni jiran saya kt kmpung bkt duyong LOL

    • admin October 8, 2013 at 6:00 pm #

      oh yer ke? tak sangka boleh jumpa kat sini eh

      • lalala October 8, 2013 at 11:55 pm #

        hahaha,tu la pasal..kebetulan saya sedang research pasal prosedur perkahwinan dgn warga korea, terjumpa blog pn.??????

        • admin October 9, 2013 at 12:13 pm #

          kalau camtu takyahlah susah2 tanya jer kak ani pasal prosedur tu hehe

          • lalala October 9, 2013 at 11:59 pm #

            hahaha..ye tak ya jugak..terlupa lak sya.hehe..insyaallah nnti sya tnya

            • admin October 10, 2013 at 2:23 pm #

              anak kak ani dah duakan dengan husband baru dia ni. cute habis!

  4. Aisyah October 9, 2013 at 12:21 pm #

    bkt dyung tganu ke?

    • admin October 10, 2013 at 2:33 pm #

      bukan dear. yang ni kat melaka hehe..

  5. Azie May 22, 2016 at 11:11 am #

    comel la baby azirah..saya pon bersuamikan mr korean.. Tapi belum ada baby lagi..insyaAllah akan dtg law da rezxi..

Leave a Reply