Berlumba-lumba katanya

6 Oct

Sian si abang, dah kebosanan masa jejalan kat umah orang..mainan budak umur setahun pun jadilah dia buat main.

Hero kecik takpe lagi, layan jer berceloteh jadilah..

Hello semua, nama saya icha..dia ni anak tuan umah.

Mom and sis, orang pompuan..kalau gi umah orang kompem berkampung kat dapurkan. Best apa amik aura makanan tu yg menjadi2 bina badan.

Budak ni jer tak kembang2..

Kisahnya kitorang beraya kat umah sepupu (yang baju hitam tu..nana namanya). Husband dia yg baju hijau tu. Nana ni anak kepada adik abah (yang baju oren tu..ai panggil pakteh). Besau umah dia, sekarang nana tgh pregnant 2nd baby..semoga semuanya dipermudahkan yer!

Ayat mak yang paling power pada haritu ialah ‘…mak2 orang lain semua berlumba tambah cucu, korang bila lagi nak tambahkan mak cucu?’ InsyaAllahhh mak, tengah in progresslah ni..huahuahua!

4 Responses to “Berlumba-lumba katanya”

  1. Shada October 6, 2011 at 11:53 pm #

    Semoga dapat baby baru AMIN!

    Berusaha! Hehe

    • rillys October 7, 2011 at 12:23 pm #

      amin jugak, eh u bila nak bagi ai makan nasi minyak..hehe

  2. cityiklan October 17, 2011 at 12:35 pm #

    wooo..kalau aku slow2 wat anak..
    apapun salam kunjung dari saya pertama kali

    • rillys October 18, 2011 at 2:31 pm #

      thanks sudi singgah yer…

Leave a Reply