Anak kawan, parents pun kawan

5 Oct

Ni lah kawan terbaik shirah..mimi namanya.

Haritu gi makan2 kat rumah dia. Rumah kitorang dekat2 jer, parents kitorang pun saling mengenali. Dia kata buat makan sampai kul 7pm, tapi kul 7.10pm kitorang sampai..huhuhu. Bukan sengaja, tapi sebab kitorang dari Banting masa tu.

Kat Kinrara ni mmg merata cendol dan rojak bergerak ni. Kat depan rumah dia pun ada? Oh diorang sewa khas rupanya untuk open house ni..hihihi..seb baik tak hulur duit masa amik.

‘Gerai’ chicken chop pun ada. Pun free jugak…

Ni mak mimi, very frenly aunty ni..masa kitorang sampai husband dia gi amik jemputan yg sesat, so tak sempat jumpa. Bapa mimi pun frenly..

Bakar nyamuk ditepi belukar..

Too many foods kat rumah dia. Lepas makan, makan lagi!

Eh sama pulak warna baju. Serious masa pakai tak perasan, ai main amik jer bagi baba pakai sebab rushing nak gi Banting masa tu. Cewah wahh wahh..kitorang tak lama kat rumah mimi ni, nak balik tu pun rushing nak ke Seremban pulak lepas maghrib..haa semput!

4 Responses to “Anak kawan, parents pun kawan”

  1. yan October 5, 2011 at 7:14 pm #

    sehati sejiwa lah tu namanya..

    • rillys October 6, 2011 at 12:55 pm #

      cewah wahh..dh dekat seploh thn kawen malu pulak tetiba org kata gitu

  2. rasp October 5, 2011 at 9:08 pm #

    sehati sejiwa sedondon 🙂

    • rillys October 6, 2011 at 12:47 pm #

      kalau mmg plan takpe sis, ni tak plan..hihi..tu pun org lain yg tegur..malu plak tetiba

Leave a Reply