Nak balik? Pose dulu pls…

28 Sep

Raya dah nak habis, tapi entry pasal beraya ada bersusun lagi dalam draft. Gasaklah, biar sampai dah raya haji pun akanku tetap abadikan kenangan beraya 2011 disini. Hahaha tetiba lak emo kat diri sendiri..kes lambat update

Sok adik dah besar boleh tengok balik kekecik dulu gi beraya kemana..

Sakan mak gelak nooo..sweet memories camnilah yg buat semangat nak berblogging makin kental, wahh gitu! Kejap jer masa berlalu, tahun ni genap umur mak 60 tahun..

Kesayangan hamba..

Masa ni kitorang gi beraya kat Linggi, rumah bapa sedara abah.

Yang bestnya sesi beraya kitorang tahun ni, setiap rumah yg dikunjungi wajib amik pic together before balik. Kompem raya akan lebih bermakna *_*

No comments yet

Leave a Reply