Asal weekend jer dapur kesepian

23 Sep

Ni dah kisah beraya ke baper belas pun ai dah tak hengat. Dari pagi ke Bangsar, then ke Ampang, pastu ke Keramat, cilok pulak ke Cheras, and last stop kat Putra Height. Fullstop.

Biarpun dah pukul 9pm, tatap cargas untuk senyum!

Kat Putra Height ni, kitorang beraya kat rumah sepupu mak. Tu tengah belek album kahwin my sis. Siap ko kehulu ke hilir dibawaknya album tu, huhuhu..

Tengah2 letih dok berbuai kat sini mmg syok lena..

Bakar nyamuk

Syukur nikmat, sehari suntuk dapur rumah sendiri tak berasap. Memang bulan syawal ni, asal wiken jer dapur mesti kesepian.

With my SIL. Dia pun dah capek, sampai kitorang pandang sesama sendiri hanya mampu gelak jer. Nak bercakap pun dah tak larat, haha..kelakau!

4 Responses to “Asal weekend jer dapur kesepian”

  1. mrs.D September 24, 2011 at 1:40 pm #

    semangat raya lagi ni…hehe..salam perkenalan.

    • rillys September 28, 2011 at 11:51 am #

      oh mesti, cukupkan sebulan beraya..hihi, salam perkenalan kembali *_*

  2. izan September 24, 2011 at 7:09 pm #

    raya sakan ko no… =)

    • rillys September 28, 2011 at 11:50 am #

      kata sebulan raya 😛

Leave a Reply