Jamuan aidilfitri ditepi kolam

22 Sep

Selalu dapat invitation open house jerkan, haa this time kitorang dapat invitation open club for jamuan aidilfitri pulak. Bukan club tu yg anjurkan tapi, kawan sekampung abah yg anjurkan. Club tu jadi host saja.

Here we’re, at Kelab Darul Ehsan Ampang.

Kata kawan sekampungkan, habis semua anak beranak abah ikut pergi.

Masa sampai, tengah ada sesi penyampaian duit raya pada anak2 yatim. Kawan abah yg tengah pegang budak kecik kat pentas tu. Actually jamuan aidilfitri ni anjuran company dia. He’s the Executive Chairman, so kekawan baik semua dijemput hadir..including abah.

Too many foods were served. Mereka taktahu nak makan apa.

My bro and his wife makan kambing golek. Sedap katanya!

Pengantin baru makan nasi beriyani, nyummm!

Kitorang makan semua makanan yg ada, haha!

Syok layan makan kat sini, poolside..

Sesi bakar nyamuk. Eh budak kecik tu tak terlibat ekk..

Thanks for inviting us, uncle. Tahun lepas kitorang beraya kat rumah dia, boleh tengok kat sini kisahnya. Suka tengok gaya uncle ni and his wife. Very humble, very friendly and tak sombong even tinggi kedudukannya. Inspiring!

Ok, kami dah kenyang mahu balik!

4 Responses to “Jamuan aidilfitri ditepi kolam”

  1. Dee September 22, 2011 at 3:53 pm #

    wah syoklah makan tepi pool..nak2 ada kambing golek..

    • rillys September 23, 2011 at 12:44 pm #

      kalau org tak jemput tak merasalah sis, hihi..nak buat sendiri tak mampu

  2. rasp September 23, 2011 at 1:45 am #

    dah dekaaattttt bebenor dgn umah i tau….

    • rillys September 23, 2011 at 12:44 pm #

      yer ke? wahhh kalau tahu gi serbu umah u sis..hihi

Leave a Reply