Sayangilah keluarga kita

21 Sep

Ai lep my family. Hehh tetiba jer. Sape tak sayang keluarga sendirikan? My siblings ada 5, yg dah kahwin 3 orang. Masa raya pertama haritu, my sis n my bro beraya rumah mertua. Left me, shirah n along beraya ngan mak abah. Seminggu lepas tu, bila semua dah sakan beraya..kitorang gather kat rumah my bro. Sakan macam first day raya!

Early morning dah sampai rumah my bro. Bukan jauh dari our house, 15 minit jer pong..hihihi. Cuma my sis jerlah jauh sikit, from Seremban. Tu pun dipaksa kena sampai awal pagi gak. Sebab lepas tu kitorang nak konvoi gi beraya kat area KL-Selangor.

Diorang kalau datang sini memang otomatik jadi senyap. Mana taknya, ralit layan macam2 jenis robot yg ada. Haa yg tu lain entry i story.

Kan dah kata macam first day raya, yg lelaki semua kena tukar pakai baju melayu siap ngan samping. Motifnya sebab nanti nak amik family pic for raya 2011. First raya haritu kan tak complete.

Ok abah dah encem!

Laki sendiri pulak, wah diet ke? Mana hilang perut muncit u bang..hihihi

Ok dah siap jugak!

Pengantin baru dua sejoli, hover ko dik..hahaha

Smileeee…!

Ya Allah, terima kasih kerana menganugerahkan kami keluarga yg bahagia. Semoga kebahagiaan ini akan terus berpanjangan dan hidup kami sentiasa diberkatiMu, amin.

No comments yet

Leave a Reply