Keseronokan insan yg dah habis pantang

19 Sep

My bff, apan baru selamat habis pantang. Sambil buat open house haritu, dia buat sekali kenduri cukur jambul for her newborn baby girl..Auni Raihannah

Syoknya dah sepasang anakmu apan (tudung pink)..

Kemain banyak menu of the day yang disediakan. Paling ummpphh dah tentu kambing golek-golek ni, hihihi..lembut jer dagingnya, pekena pulak ngan sos black peppernya..duhh!

My bff, ayang pun ada sekali. Ly doakan insyaAllah lepas ni rezeki ayang pulak dapat baby yer, amin..takyah tunggu ly pun takpe, hehe..

Amboi apan, mentang2 baru habis pantang, kemain berseri happy merdeka yer..hehe. That day kitorang tak cukup korum. Bff lagi 2 orang hawa n nani came a bit late. Ayang and I pulak rushing nak gi tempat lain. Takpe-takpe, nanti kita set balik gathering raya kita eh. Even dah masuk syawal ke-21, raya mood still on bebeh!

4 Responses to “Keseronokan insan yg dah habis pantang”

  1. Dee September 19, 2011 at 4:01 pm #

    tetamu pasti puashati dgn kambing golek tu..hehehe..

    • rillys September 20, 2011 at 12:03 pm #

      tu yg tinggal rangka jer tu..

  2. en_me September 19, 2011 at 6:55 pm #

    siannyer tengok kambing tewww.. ekeke

    • rillys September 20, 2011 at 11:19 am #

      kalau kesian takleh makan, hehehe

Leave a Reply