Yusry KRU dan Lisa, sangatlah padan :)

17 Sep

Hohoho! Sape minat yusry? Sape minat lisa? Saya saya saya!

Sorry terover pulak. Rasanya ramai dah tahu yang yusry kru n lisa surihani dikatakan sedang hangat bercinta! Weee! Dua2 pun sweet, so happy for them andai mereka dijodohkan bersama. Sangat sepadan gitu..

Pics ni semua masa diorang berdua kat openhouse KRU.

Sedondon gitu, haiii gudbyelah pada jejaka dan gadis yang mengimpikan untuk berdamping bersama mereka..hihihi, sesama kita doakan kebahagiaan mereka yer..amin.

Pics credit to Cari Forum

2 Responses to “Yusry KRU dan Lisa, sangatlah padan :)”

  1. erin September 21, 2011 at 12:51 pm #

    ai rasa gambar 2nd last tu gambar dia dah mkn mcm2 masa majlis la.. sbb nmpk sendat je tang perut hihihihi

    • rillys September 23, 2011 at 12:44 pm #

      aahkan, sape suh pakai ketat2..haha

Leave a Reply