Jumpa besan nun jauh disana

15 Sep

My family datang beraya kat kampung baba sehari lepas kitorang balik sana. Angkut my brothers and sisters sekali. Meriah! Nak jumpa besan raya2 ni kan, hehe..tapi pic takde pulak, ada dalam camera shirah.

Lepas makan minum segala, kitorang semua gerak ke Ipoh rumah besan mertuaku. My family pun i angkut sekali, sebab diorang nak gi Sitiawan tapi i ajak lajak sikit ke Ipoh dulu..hehh

Along, even umur dah 35 tahun, collection duit raya memang sentiasa mewah every year.

Pok pek pok pek sambil makan minum.

Ini budak 2 orang, lemau sebab lama sangat tidur kat keta.

Alaa gegar pulak pic ni. Sebelah kiri i tu lah my SIL, nana..yang kahwin ngan adik baba last year. And now tengah pregnant 3 months, congrates! Rumah yg kitorang pergi ni rumah parents dialah.

Meh i kenalkan balik, from right..emakku, adik kembar baba (taktahu ana ke ain), mak mertuaku, adik kembar baba lagi, mak nana and adik nana. Seronok mak mertuaku dapat jumpa 2 besan sekali. Time rayalah paling syok jumpa mereka2 yang jauhkan..

No comments yet

Leave a Reply