Tak kisah dimanamu berada, janji dapat jumpa raya

14 Sep

Tahun ni giliran raya kat my place dulu. Raya ketiga petang tu baru balik kampung baba. Punyalah gila babas banyak keta kat kawasan kampung. Seronok tengok!

Us in green..

Penat dok lelama dalam keta eh. Masa ni tak sampai kampung baba lagi, kitorang singgah rumah mertua nani, my bff. Her husband pun schoolmate i dulu.

Husband nani, hazlim and anak2 mereka yg shomel..chiqa and amie!

My kids tumpang main mercun letup2 chiqa. Seb baik tak susah nak ajak balik..

Thanks sudi layan kitorang walaupun korang baru sampai dari Penang. Seronok dapat beraya kejap ngan nani, takdelah tunggu memasing balik KL baru leh jumpakan..

Ehemm, tumpang jap eh hazlim. Lakiku ter-berkenan kat motor besarmu. Jap nak bayang camne punya tonggek kalau ku dok belakang tu..huhu

2 Responses to “Tak kisah dimanamu berada, janji dapat jumpa raya”

  1. rasp September 15, 2011 at 1:17 am #

    bagus ada gak tempat nak singgah beraya sambil rehatkan badan tu….

    • rillys September 15, 2011 at 10:29 am #

      yerkan sis, penat jalan jauh ni..mesti nak kena stop somewhere kejap luruskan pinggang hehe

Leave a Reply