Raya ditengah malam

13 Sep

Kalau orang yang kita rapat, gi beraya kul 12 tengah malam pon diorang sanggup layan. Yang penting datang beraya yer dak. Itulah kisah beraya kitorang kat rumah adik abah di Melaka. Round punya round satu Melaka, tup tup rumah dia yang last untuk haritu. Tepat kul 12am…

Makanya lepaking kat luar jerlah reramai.

Rumah pakteh ni jarak jauh sikit ngan jiran2, bolehlah nak gelak mengilai tengah2 malam..hihihi, dahlah tengah2 malam..kot ada yang menyahut kang gasak!

Shirah and my SIL. Penat yer?

Me and mak. Pon kepenatan yer?

Driver sepanjang hari. Kitorang balik nak dekat kul 2am kot. Tu pun tak overnite Melaka, straight balik Seremban umah my sis. Fengsan!

Abang dah lemau sikit, hero kecik tatap cergas! Balik umah my sis dia boleh layan Cartoon Network lagi sambil kira hasil collection of the day. Apekah?

8 Responses to “Raya ditengah malam”

  1. attyfir September 13, 2011 at 3:13 pm #

    seronok beraya..

    • rillys September 14, 2011 at 1:10 pm #

      harap kakty pun gitu..

  2. REDBLOODSNOW September 14, 2011 at 8:31 am #

    wahh…tgh mlm pun still beraya? meriah plak tu. kagum 🙂

    • rillys September 14, 2011 at 1:09 pm #

      itu namanya alang2 menyeluk pekasam, hehe

  3. suliana September 14, 2011 at 9:23 am #

    sama la kita, klu sedara2 yg rapat mmg sampai tgh malam.. seronok berjalan raya cam ni kan, puasa hati 🙂

    • rillys September 14, 2011 at 1:02 pm #

      very the true, time raya ni lah paling syok jejalankan

  4. mummysyafie September 14, 2011 at 12:05 pm #

    kalam malam raye ni lepak rumah saudara mmg cecah sampai lewat malam. kalau bercerita tak sedar masa berjalan kan. raya ni la masa tuk kiter berjumpa dan bermesra..

    Salam Aidilfitri to u sis..

    • rillys September 14, 2011 at 12:58 pm #

      kalau ikut mmg satu rumah takkleh lelama, tu kalau nak cover bebyk umah seharilah..tapi apakan daya kuasa pok pek mengatasi segalanya hehe

Leave a Reply