Gusti raya namanya

12 Sep

My kids, asal jumpa kawan sebaya jer time beraya mesti nak bergumpal.

Kalau dok dediam jer tengok tv tu takleh eh. Gatal gatal agaknya satu badan.

Bila kena sound seround dua, ok finelah diam kejap. Itu pun dalam posisi macam tunggu masa wisel ditiupkan untuk start the battle. Aishhh..

Balik jer rumah tiap kali lepas gi beraya kompem dedua pengsan habis. Haa tang tu yang syok tu, tenang jer masuk rumah. Dahlah keluar pepagi, tengah malam baru balik. Tengok pagar rumah pon dah rasa nak baring kat situ gak, hahaha!

4 Responses to “Gusti raya namanya”

  1. rasp September 12, 2011 at 10:16 pm #

    iye lah sis…bila dah puas gi raya sana sini…
    balik rumah kalo leh terus nak landing je kan….

    • rillys September 13, 2011 at 11:59 am #

      aah, tu sebab before balik kenyangkan perut dulu..hiks

  2. Wanita2u September 12, 2011 at 10:55 pm #

    Jom join giveaway dari Wanita2u pula. 🙂
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    • rillys September 13, 2011 at 11:58 am #

      ok thanks for the invitation 🙂

Leave a Reply