Kecoh kecoh raya namanya

8 Sep

Dah selamat beraya kat rumah sepupuku kak nor, kitorang serbu pulak rumah sepupu lagi sorang pulak kak norli. Raya raya raya!

Rindunya saat ni. Napelah kejap sangat berlalu 1 syawal..

Kecoh haru biru semua complete masa ni. I guess semua family pun camnikan.

And so do the kids. Menjelang tengahari ke petang, songkok ngan samping pun hilang.

Anak anak dara yang masih menerima duit raya.

Me and kak nor. Dah kenyang dok tepi jerlah yer.

Rugi betul perut tak besar ni dapat mamam sikit.

Hari masih muda, moh kita gi beraya lagi. Haha tetiba ter-enterframe pulak botol air budak berdua tu. Bukan apa, raya raya ni kena bekalkan diorang air masak sepanjang masa. No no no to air gas or air batu. Mama takpe, hihihi..

4 Responses to “Kecoh kecoh raya namanya”

  1. nUR_rOsALiNdA September 8, 2011 at 11:30 pm #

    Meriahnya kak oi..Kita raya pertama g umah mertua ng balik umah mak kita jeks..Heheheh~

    • rillys September 9, 2011 at 11:19 am #

      takpe sis, yg penting kita dah beraya ngan mereka2 yg wajib..hehe

  2. rasp September 9, 2011 at 6:05 am #

    iyelah sis…rindu plaks suasana berkumpul ramai2 tu kan…
    cantik baju u sis!

    • rillys September 9, 2011 at 11:16 am #

      thanks sis, aahkan mmg rindu suasana kumpul2 ni. takpe weekend ni gather2 raya lagi

Leave a Reply