Selagi mood beraya masih dijiwa

5 Sep

Phewittt! Wahhh rindunya kat blog. Hampir seminggu tak berhapdet u.

Camne sambutan lebaran u guys? Hopefully semuanya bergumbira dan ceria selalulah yer. Harini i dah start kerja. Cukup cukup ler cuti seminggu. Hihihi..dari raya pertama haritu sampai raya keenam semalam, syukur dapat cover 5 negeri gi beraya. KL, Selangor, N.Sembilan, Melaka dan Perak!

Bila dah start kerja balik ni, tak bermakna kita takleh gi beraya lagi yer dak? Tak semestinya tunggu cuti jer. Lepas balik kerja pun boleh jer gi merewang beraya, hihihi..tapi yang dalam kawasanlah. So apelagi, selagi tak padam mood beraya mari kita ziarah menziarahi mereka mereka yang berkenaan. Daaa…!

6 Responses to “Selagi mood beraya masih dijiwa”

  1. syima September 5, 2011 at 2:32 pm #

    selamat hari raya cik kak!! kueh raya ada belen lagi?

    • rillys September 6, 2011 at 2:52 pm #

      uish of cos byk lagi kuih raya, meh mai umah meh! selamat beraya jugak

  2. Wawa Nadwa September 5, 2011 at 2:55 pm #

    uitt! Khelass ko jah raya 5 negeri. hahaha!
    Selamat Hari Raya kak.
    🙂

    • rillys September 6, 2011 at 1:58 pm #

      uit jugak, hehe..selagi boleh berjalan kalau boleh satu mesia nak cover, salam aidilfitri kembali sis!

  3. posh76 September 5, 2011 at 3:09 pm #

    slm aidilfitri

    • rillys September 6, 2011 at 1:35 pm #

      thanks sis, salam aidilfitri kembali..

Leave a Reply