Si kembar bershopping

24 Aug

Tahun ni giliran beraya kat my hometown. Makanya last weekend kitorang balik kampung baba. Dan pergilah bawak mak mertua ngan adik kembar baba shopping sikit.

Bebudak yang tak habis-habis dok nyanyi lagu Balik Kampung, huhuhu..

Adik kembar baba PMR tahun ni. Sambil shopping raya tu sempatlah gi rembat buku rujukan sikit. Kalau nak cakap pasal pelajaran diorang, alhamdulillah ok. Kalau exam sorang no. 2, sorang lagi mesti no. 3. Baik punya planningkan?

Pastu kitorang gi kat bazaar raya. Kat KL tak dan nak gi, kita redah kat sini jer.

See, mereka sentiasa bersama. Apa yang adik nak, kakak pun nak.

Hahaha, pesal lah muka camtu. Baru lepas cubit sedas dua kat bebudak tu. Kat situ pun nak berlawan ala transformers gitu. Kalau shopping kat KL dah lama kena tinggal kat my mom, dia tolong jagakan. Tapi kat sini kena angkutlah pasal mak mertua pun follow, hihihi.

Adik kembar baba, ana dan ain. Pada yang belum tahu, baba bukan ada adik kembar ni jer tau. Tapi ada lagi sepasang adik kembar yang dah berumahtangga. Sorang laki sorang pompuan. Mak mertua 2 kali lahirkan pasangan kembar. Bestkan. Nanti i cari pic diorang ekk.

6 days to go! Raya raya Raya!

 

4 Responses to “Si kembar bershopping”

  1. Dee August 24, 2011 at 1:30 pm #

    lily doa2lah..kot2 dpt kembar girls pulak..bestkan..

    • rillys August 25, 2011 at 12:52 pm #

      amin, thanks sis. u pun mana tahu kembar boys pulak, ahaks

  2. Lyn Yusoff August 24, 2011 at 8:40 pm #

    ade harapan u nak dpt anak kembar lepas ni..
    bestnyer!!!!!

    • rillys August 25, 2011 at 12:51 pm #

      erk, aminnnn 😀

Leave a Reply