Shoppinglah dalam iman, nescaya tak membazir :P

19 Aug

Syukur, dah hampir 3 minggu kita harungi Ramadhan. Nahh, time-time ginilah baru datang aura nak prepare for raya. Apepun, marilah kita berbelanja secara berhemah yer. Lagi-lagi yang dapat bonus tu, hehe..

Dah lama tak buh pic juadah berbuka. Simple meals but kenyang one, hihi..

Kitorang kalau time preparation nak berbuka memang kecoh. Dengan nak siapkan juadahnya, dengan abang main game jap-jap tanya ini itu instruction game dia, dengan hero kecik buat homework tanya itu ini pasal homeworknya. Kehkehkeh, havoc tapi seronok!

Ok mama, last question!

Rite before azan dah nak berkumandang dia dok tanya soalan lagi, really gonna miss this moment. Kalut punya kalut, bila makanan dah masuk perut..terus tenang, haha..

Selamat bershopping dalam iman yer. Tata titi tutu..

10 Responses to “Shoppinglah dalam iman, nescaya tak membazir :P”

  1. Dee August 19, 2011 at 1:42 pm #

    beli yg penting2 aje..hehehe..

    • rillys August 23, 2011 at 2:31 pm #

      betul tu sis, kalau ikut nafsu mmg haru belanjawan raya jadinya

  2. attyfir August 19, 2011 at 3:13 pm #

    kty alhamdullilah persiapan utk anak2 settle dah..
    bonus awal2 bulan tadi udah dpt..

    • rillys August 23, 2011 at 2:31 pm #

      senang hati dah settlekan kak..

  3. yan August 20, 2011 at 7:37 am #

    eemm..baru shoppin g tudung semalam..lepas beli, menungkejap..hee

    • rillys August 23, 2011 at 2:30 pm #

      hihi nape menung? mahai noo ke..hihi..takpe asal hati suka

  4. elin August 21, 2011 at 11:29 pm #

    rajinnyer..mama yg masak ke semua tu..hebatt…:)

    • rillys August 23, 2011 at 2:28 pm #

      erkkk..tipulah kalau mama yg masak semua tu :P..kerjasama gitu

  5. zana August 24, 2011 at 6:58 am #

    tak dipaksa nak buat homework ok lagi lily. kalau budak kat rumah ni, kita tak hadap, selagi tu dia buat memain. memang seksa..

    men game ke tir jawapan kat tenet tu?? hahaha!

    • rillys August 24, 2011 at 12:02 pm #

      hahaha! abangnya yg main game, adik buat homework. sambil buat sambil ikut excited macam abang..klako plak tgk

Leave a Reply