Nilai yang semakin bernilai

17 Aug

Cilok sikitlah draft entry sebelum puasa haritu. I went to Dataran Nilai. Nak amik mak, balik dari rumah my sis. Dia stay kat Seremban, makanya jumpalah kat tengah-tengah between KL-Seremban.

Besar kawasan ni.

Complete ngan playground. Sebelum gi sini, tapau burger sorang satu dulu. Pergh! Masyuk betul makan burger sambil dibuai hembusan bayu kat sini, hahaha.

Kalau tak main, apa guna kesinikan?

Erkkk, mama nak camtu gak voley?

Padang kat sini luas sangat. Pengsan nak kejar diorang. Bagus development kat Nilai sekarang, macam-macam ada. Eh sorry bff nani, tak sempat nak calling-calling. Lily lepak kejap jer, hehehe. Tapi memang dah syok Nilai sekarang ekk, weekend ni nak terjah Nilai 1..Nilai 3..Nilai 5..ehh ada ke? Mahu cari langsir raya. Mak sudah bising, hihihi.


No comments yet

Leave a Reply