Kita kasi basuh sama dia!

17 Aug

Bila comforter dah mula gatal2 tak reti nak gi basuhkah, hehehe. Lately kan asyik hujan jer. So, i ajak baba gi self service laundry. Biar mesin tu buat kerja sampai kering!

Ngantuk ke pakcik?

Kitorang buh jer dalam mesin basuh tu, pastu terus gi Pasar Borong. Dekat situ jer pun. Kat mesin tu tulis 36 minutes. Haa sempat sempat, cepat!

Pung pang pung pang, ngam2 kitorang sampai lagi 2 minit nak habis basuh..hihi. Bahaya wooo kalau biarkan dah habis tapi tak keluarkan, nanti orang lain tolong keluarkan..gasak.

Pastu masuk pulak kat dryer. Haa menunggulah lagi 45 minutes. Seb baik sebelah tu kedai mamak, bolehlah buang masa yang taktahu nak buang kat mana. Before this i pernah buat detail entry pasal self service laundry ni, kalau terlepas u guys boleh masuk FB diorang ‘My Laundry‘.

Charge pun murah jer, untuk basuh rm3-rm4. Dryer pun sama. Oklah tu!

4 Responses to “Kita kasi basuh sama dia!”

  1. mar August 18, 2011 at 5:47 am #

    kak lily, nk full address tuk tempat ni. nk pi gak la.

    • rillys August 18, 2011 at 2:58 pm #

      mar, cuba search page My Laundry kat FB dalam tu ada detail pasal setiap branch dia..

  2. elin August 18, 2011 at 10:55 am #

    Hi lily…i follow u gak..hehe.

    • rillys August 18, 2011 at 2:55 pm #

      thanks elin 🙂 keep in touch yer..

Leave a Reply