Posing sikit

16 Aug

Abang selalu cakap dia rindu kindymate dia last year, adam. Now adam dah standard 1. Kindy trip haritu adam follow, kemain happy abang!

Haa tu dia bonzer adam, hehe..tapi next year tak sama gak primary school diorang. Abang register kat sekolah lain. Takpe, senang2 kita ajak adam datang rumah kay. Rumah dekat jer, hehh.

Ni ada saki baki pics trip diorang lagi. Shomelkan budak topi pink tu?

Dah besar nanti kompem gelak besar tengok pic camni balik!

4 Responses to “Posing sikit”

  1. pinky yana August 17, 2011 at 12:37 am #

    apsl yg adik tu posing sepesen je semua gambar? hahaha.. kiut btl la budak2 ni

    • rillys August 17, 2011 at 12:19 pm #

      aahkan sepesen jer dia posing. tak fotogenik betul, hihihi. u pun kekecik sure byk pics camnikan

  2. Dee August 17, 2011 at 12:34 pm #

    budak pompuan tu pandai posinglah..hehehe..

    • rillys August 18, 2011 at 2:59 pm #

      tu yg geram tu, saja jer muka dia beraksi depan kamera..hehehe

Leave a Reply