Berkatilah persahabatan kami dibulan mulia ini :)

16 Aug

Akhirnya, dapat jugak gather ngan bff for berbuka puasa this year. Acara wajib tahunan gitu. Kalau masuk tahun ni dah tahun ke-13 our frenship. Thanks Allah…

Location kali ni, kat rumah ayang.

Betul2 sebelah ngan bakal sekolah rendah abang next year.

Hero kecik tak tahan tengok sate, so dia berbuka dulu.

Moms in the kitchen.

Meals of the day. Tapi tak habis hidang lagi i dah captured. Tempting u! Ada nasi arab, satay, kuih muih, kari ayam, sayur2…alhamdulillah.

Rumah ayang di atas kayangan, syok jer the fathers layan angin bayu.

Kenyang perut suka hati. Apan dalam pantang, cannot join.

Nani bawak sekali choc chip sedap yang dia buat. Kitorang amik sorang sebekal.

Baba kena buat kerja, hihi. Nani mintak tolong pasal netbook dia.

I love this pic!

And this pic too!

Sayang korang, raya nanti kita gather lagi kay.

4 Responses to “Berkatilah persahabatan kami dibulan mulia ini :)”

  1. attyfir August 16, 2011 at 12:44 pm #

    semoga persahabatan kalian berkekalan hingga ke akhirhayat.amin.

    • rillys August 16, 2011 at 1:04 pm #

      thanks kakty, semoga persahabatan kita pun begitukan kak..

  2. ikiqzana August 16, 2011 at 4:33 pm #

    seronok kan jumpe geng BFF.. makanan nasi arab yg sedap negok tu. lain dari yg lain.

    • rillys August 17, 2011 at 12:20 pm #

      selalu makan kat restoran arab tu jer, kali ni kita tapau pulak..hehe

Leave a Reply