Nee noo! Nee noo! Ke tepi ke tepi…

15 Aug

Jeng jeng jeng! Eceh intro. Ni nak story pasal satu insiden kecemasan last week. Kawan shirah tumpang tinggal kat rumah kitorang for few days. Her parents gi outstation. Pastu lepas jer berbuka, dia sesak nafas! Kena serangan asthma pulok dah! Ubat dia dahlah tinggal kat umah.

Apalagi, teruslah pecut bawak dia gi spital serdang. Rekod perubatan dia memang kat situ. Tapi bukan naik ambulanslah, gambar2 atasĀ  tu kitorang amik sebab lama gila tunggu budak tu kena rawat, hehe.

Pakcik ni lah jadi driver lipas kudung, haha..cuak jer kemain melaju dia bawak. Terpaksa ponteng sehari terawih yer baba, hehe.

Apepun bagus servis kat sini. Diorang utamakan mana yg perlukan rawatan dulu.

No comments yet

Leave a Reply