Kegilaan teknologi

15 Aug

Sekarang ni bebudak kecik pon dah pandai main game yg ada kat FB. Bukan makpak jer addicted, habis the kids pun join the group, hehe.

Kegilaan my anak-anak. Eh tu bukan hp daku, tapi hp makcik mereka 😀

Main sampai lupa makan, lupa tidur.

Cakap pasal teknologi jugak, ni nak share ngan u guys.

Jatuh hati tak tengok tv LED ni?

Ni pun, hadoiii. Dapat sebijik sumpah tak cari lain!

2 Responses to “Kegilaan teknologi”

  1. yan August 15, 2011 at 9:30 pm #

    samsung akak memang tak akan akak biarkan gitu saja.sure ke games jadinya..

    • rillys August 16, 2011 at 1:05 pm #

      rugi kalau tak main game dalam hp tu, huhhu

Leave a Reply