Snowflake dessert, boleh mamam ke?

12 Aug

Time to tepek pic pasal dessert pulak. Tapi tak tahu tempting ke tak sebab tidak ketahuan halal ke haram, boleh? 

Snowflake dessert.

Heard of this before?

Masa sebelum puasa haritu, i gi teman ofismate ke sini. Tengahari panas terik kalau dapat lalukan dessert sejuk beku kat tekak memanglah sangat heaven. Tapi tengok2 from Taiwan punya, so kawan i tu amoi, dia  sorang jerlah order..hehe

Canggih ko, haha terkesima kejap. Ni namanya beeping ufo. Once ko dah order, gi lah duduk dulu. Nanti dessert dah siap, benda alah ni akan buzz buzz sambil keluar red light. Jangan ko terkejut, kalau terlepas benda ni..dahlah berat macam batu bata, kena kaki memang masak ranumlah.

Stamping card.

Haa ni dessert yang amoi ofis i amik. Best seller katanya. Sejuk memang sejuk, isinya air batu..gula merah..cincau..ubi keledek, pastu buh coconut milk..pergh! Eh i tak rasalah, tapi tengok muka dia menghayati memang muka nak kena spray ngan asid, haha!

4 Responses to “Snowflake dessert, boleh mamam ke?”

  1. rasp August 12, 2011 at 4:36 pm #

    hahahahaha….u nie funny lah sis…
    “muka nak kena spray ngan asid” hahahahha

    • rillys August 15, 2011 at 12:27 pm #

      hehe, muka buat org lain bengang..lebih kurang gitulah

  2. erin August 12, 2011 at 8:52 pm #

    yg buzz ufo tu yg canggih heheheh..
    takde restoran yg buat cmtu lagi kan…?

    • rillys August 15, 2011 at 12:27 pm #

      tu yg i terkesima kejap. kat negara luar dah famous ngan cara ni..huhu

Leave a Reply