Abang nak jadi ni nak jadi tu, boleh?

12 Aug

Budak kecikkan, memacam cita-cita diorang ni. Haritu abang cakap nak jadi Bos polis. Bukan Ketua polis tapi Bos polis, hahaha. Tapi kali ni dah lain pulak.

Sedang merenung masa depan disamping helikopter.

Cover keterujaan dapat naik heli.

Senyum sambil plan nak tukar cita-cita. Ok mama, abang nak jadi juruterbang jet pejuanglah. Uishhh kus semangat mama abang oii. Kerja lain boleh?

Yer, itulah yang terjadi pada baba. Siap dah dapat offer masuk TUDM for training, cita2 nak jadi juruterbang apa jenis jet ke heli ke roket ke hampir tercapai. Tapi terpaksa dilupakan sebab mak dia tak bagi. Kerjaya yg sangat mencabar nyawakan. And now, abang? Relax relax..abang baru nak masuk standard 1 next year, hehehe.

2 Responses to “Abang nak jadi ni nak jadi tu, boleh?”

  1. yan August 13, 2011 at 1:41 am #

    kita masa kecik2 dulu pun cam tu lah.

    • rillys August 15, 2011 at 12:26 pm #

      aah tak tentu arah, semua nak jadi..hehe

Leave a Reply