Keharubiruan di Domino’s Pizza

11 Aug

Citer pasal gelagat bebudak lagi.

Suka nau bercekau kalau ada kesempatan. Hiks.

Ni masa kindy trip gi domino’s tu.

I dok gelak jer tengok. Masa the teachers sibuk uruskan hal lain, diorang punya seronok bersendaloka sesama sendiri. Havoc!

Macam nak runtuh dibuatnya domino’s tu.

Camnelah agaknya feeling orang duduk sebelah kindy?

4 Responses to “Keharubiruan di Domino’s Pizza”

  1. mummysyafie August 11, 2011 at 10:31 pm #

    kalau tak silap nor, sebelum kindie diwujudkan kat area perumahan or kediaman orang. owner tu kena minta persetujuan 10 buah rumah jiran. kalau semua nya setuju baru bleh buka kindie.

    hihihi..mesti jiran sebelah tu dah biasa kot. or dier suka dengan kanak2.

    • rillys August 12, 2011 at 2:52 pm #

      ooo yer ke? baguslah camtukan. kena dpt consent neighbour dulu, good2

  2. rasp August 11, 2011 at 11:19 pm #

    hepi je budak2 nie ek…
    tak kiralah kat mana pun…
    mmg leh buat kita senyum 🙂

    • rillys August 12, 2011 at 2:51 pm #

      yerlah sis, itu jer yg diorang tahu..be happy

Leave a Reply