Singgah sebentar ke kampung

10 Aug

Lepas gi kenduri rumah pakcik haritu, kitorang singgah kampung jap. Even arwah atuk nenek dah takde, kitorang still berkumpul anak cucu kat sini. Rumah pusaka ni kakak abah duduk ngan husband dia.

Kebetulan masa ni ada match Malaysia VS Singapore.

Diorang ni lagi riuh match kat tv tu lagi riuh diorang jadinya. Haru!

Baba bengang jer tengok match tu, kitorang lepak kat luar. Amik angin malam, segar betul udara kat kampung. Jangan lupa pulang ke kampung berhari raya. Tetiba 😀

2 Responses to “Singgah sebentar ke kampung”

  1. pinky yana August 11, 2011 at 2:49 am #

    wow..itu dia semangat beraya suda marii

    • rillys August 11, 2011 at 12:46 pm #

      minggu depan lagilah, kompem jiwa dah takde kat ofis..hihi

Leave a Reply