Lapang punya tanah, best!

10 Aug

Sebelum puasa haritu, i pergi kenduri kesyukuran dan sambut puasa kat rumah pakcik i kat kampung. Dah seploh hari puasa baru nak hapdet, hehehe.

Kawasan rumah pakcik ni kawasan baru, tu yang banyak lagi tanah kosong. Including tanah abah, taktahu bila tahun nak buat rumah. Hehhh.

Pagi tu ada buat kenduri cukur jambul cucu dia. Tapi kitorang tak sempat pergi, ada wedding kat tempat lain. Baby tu baru 2 bulan, besar macam 5 bulan!

Tumpang lalu.

Indah betul dapat makan kat kawasan lapang.

Hijau mata memandang.

Kids and the gang.

Pengantin baru mengambil aura.

Belakang rumah pakcik ni tanah perkuburan. Tapi jauh sikitlah. Jauh sikit pun, hahaha..kalau i lah tatap gerun u.

Selamat mengharungi hari ke-10 ramadhan.

Dah boleh dengar lagu raya tak? Hehehe.

4 Responses to “Lapang punya tanah, best!”

  1. Dee August 10, 2011 at 2:46 pm #

    dee dh pasang pun lagu raya kat blog..eh..itu baby ar mau u pya br***t lah lily..hihihi..

    • rillys August 11, 2011 at 12:47 pm #

      wah u lagi advance, dah pasang lagu raya..best!

      haha, tajam mata u..mmg pun dia tolak2 muka dia, lapau sungguh.

  2. erin August 12, 2011 at 8:56 pm #

    eh, ly. baby yg u gendong tu ternganga la
    adakan dia mencari… tut u?! hehhehe

    • rillys August 15, 2011 at 12:27 pm #

      haha, mata u pun tajam! mmg pun..tgh lapar tu

Leave a Reply