Shopping dibulan puasa tak bermakna shopping for raya

8 Aug

Syukur, dah seminggu kita harungi bulan Ramadhan. Baru perasan belum pernah i post pics makanan masa berbuka. Blog lain dah lama meriah dengan menu2 berbuka, hehehe. Bukan apa, tak sempat nak snap..tau2 lah dengan budak kecik berdua tu lagi. Dengan masaknya , dengan nak kemas, nak hidangnya lagi. Bukan merungut, i’m happy jer..cuma tang nak amik pic tu jer kalut sikit, kang camera masuk dalam lauk, hahaha.

Tapi kalau i berbuka kat luar, insyaAllah sempat snap..macam kat bawah ni, hihihi.

Cantonese Mee.

Sizzling Mee.

Balik kerja haritu, rushing ikut baba gi Low Yat. Kesiankan, ingat gi shopping baju raya ke :P…oklah takpelah sayang laki punya pasal, ku turutkan saja..hehehe. 

Laptop raya, boleh? Boleh blah!

Beranganlah kau lelama kat situ, hahaha. Tapi seriously jatuh hati betul dengan sony vaio pink kaler ni. But the price, duh. Mencintai tak semestinya memilikikan, auwww!

Jalan2 nampak bumblebee dengan sentinel ni. Tetiba rindu kat abang, hero kecik. Tapi luckily diorang takde, kalau tak haru.

From Plaza Low Yat with lep.

4 Responses to “Shopping dibulan puasa tak bermakna shopping for raya”

  1. mrs zahir August 8, 2011 at 1:54 pm #

    lily…terliur tengok sizzling…adeshhhh

  2. Dee August 8, 2011 at 2:35 pm #

    dee je dok sakan gi shopping baju raya ke pkns lah, mydin usj lah, tesco shah alam lah..hehehe..

    • rillys August 8, 2011 at 2:52 pm #

      tu lah tgk ur status kat fb, hihihi…syoknya!

Leave a Reply