Permata hati artis Nana dan Brian

6 Aug

Jom layan happy family artis Nana and her husband Brian. 

Oh dan permata hati mereka Althe Raqeem Brian.

Nana dah tak jadi penyampai radio Xfresh FM.

Dia sekarang dah join Hot FM tapi weekend jer rasanya dia on air.

Muka Brian ngan Nana macam nak samakan.

Semoga jodoh mereka berpanjangan dan happy forever…amin!

2 Responses to “Permata hati artis Nana dan Brian”

  1. zana August 7, 2011 at 8:01 am #

    rasanya kan… zana jumpa nana kat giant bandar puteri beberapa bulan lepas. rambut gitu, baju pun kaler gitu wpun cantik ckit. kurus ooo! sekali tgk tak rupa malay. tunggu gak dia bukak mulut bercakap. cuma dgr ‘berapa?’ sebab kat cashier kan… tak cam sgt. kalau dgr byk ckit, mau aku senyum gak.. hahaha! dia pun nak cepat pun. tak toleh mane2 dah. 🙂

    • rillys August 8, 2011 at 11:47 am #

      ooo yer ke, dia stay area puchong agaknya ekk. mesti frenly habis kalau dapat tegur, tapi yerlah dia rushing pulak ekk. next time jumpa cuba tegur, hehe

Leave a Reply