Sape tak suka coklat, dok kat luar yer

5 Aug

Blurp! Alhamdulillah. Haha, boleh pulak sendawa kat sini. Masa nak start buat entry ni i just had supper. Nak tunggu sahur lambat nau, tapi jap gi tatap akan sahur jugak. Lalaalaaa…

Ok back to the story harini, still about the kindy trip. Our next stop lepas Domino’s Pizza was Kilang Coklat Beryl’s kat Serdang.

Muka sunburn tahap rentung, hehe..gasaklah.

Janji dapat welcome u guys kat entrance.

Shirah featuring ice cream tipu dan lembu tipu.

Lepas dengar pasal taklimat cecara buat cekelat, kitorang dibawa gi tengok tempat buat cekelat. But, too bad no camera was allowed. Tapi tak dan pun nak kecewa, sebab terkesima sungguh ngan cairan coklat yang super banyak melimpah2 kat dalam tempat buat tu. Slurp!

Pastu masuklah kedai jual cekelat ni. Berebut-rebut the kids nak rasa the free chocolate. Seb baik diriku masih berfikiran waras tak sanggup nak berebut sekali, haha..apepun the chocs that they’re selling memang sangat tempting nampaknya!

Habislah hyper diorang 2-3 harini. Stok cekelat melampaui batas.

Hantu cekelat juga.

Antara peserta trip yg berjaya ditarik for pic session. Yang lain masih tergoda iman kat dalam kedai coklat itu. Sekian laporan dari hantu coklat terulung, hahaha.

8 Responses to “Sape tak suka coklat, dok kat luar yer”

  1. atiqah August 5, 2011 at 1:20 pm #

    kak lang mmg saje post pasal cekelat time2 puasa ni. terliur saye. hadoi. sabar2. 😀

    • rillys August 8, 2011 at 11:51 am #

      hahaha, sorry dear. tapi tak sehebat dugaan tgk bebudak kecik kat rumah kakak tu kan, hehehe

  2. diana August 5, 2011 at 2:51 pm #

    coklat kat situ lebih murah dari di luar..tu yang best tu

    • rillys August 8, 2011 at 11:50 am #

      aah betul tu. sgt murah compare ngan kat market. mmg nak kena repeat pergi ni, hehehe

  3. Dee August 5, 2011 at 4:16 pm #

    bestnya dpt mkn coklat free..

    • rillys August 8, 2011 at 11:50 am #

      tapi yg kat kedai tu kena beli sendirilah, hihiihi

  4. Lyn Yusoff August 5, 2011 at 10:58 pm #

    i love choc so much!!!!!

    • rillys August 8, 2011 at 11:48 am #

      jarang pompuan tak suka cekelatkan 🙂

Leave a Reply