Selamat berpantang dibulan puasa, phewww!

3 Aug

I skip kejap story pasal kindy trip. Nak lompat terus to story after the trip. Eh baper kali nak sebut trip daa, hehe..ok2 lepas jer balik rumah sempatlah nap kejap for half an hour. Pastu rushing nak gi spital Pusrawi, my bff apan dah selamat deliver. Syukur…

The kids tidur, kepenatan sangat balik trip tu. So, i tak bawak diorang. Shirah follow sebab dia nak suh i drop dia kat Times Square. Her girls dah tunggu kat sana.

Dah sampai, eksaitednya nak jumpa minah ni.

I came together with my bff nani. Elok jer sampai, apan dah nak discharge. Fuhhh luckily sempat u. Kalau tak kena kejar dia sampai selayang, hehe.

Her newborn baby girl yg belum bernama. Haa melalak dah!

Seronoknya weiii dapat baby baru. Macam main ngan anak patung.

Amie nak adik tak? Amie kata nak yer puan nani, lalaalaaa…

Berangan itu percuma.

Oleh kerana dah kena discharge, tak sempat nak lepak dalam bilik. Maka melepaklah kami kat tangga luar, hihi..insyaAllah nanti kitorang gi visit kau kat rumah yer apan. Apepun selamat berpantang dalam bulan ramadhan. Dan selamat menggantikan iya balik in the future…weee!

2 Responses to “Selamat berpantang dibulan puasa, phewww!”

  1. mummysyafie August 3, 2011 at 3:24 pm #

    seronok tengok orang dapat baby..bila nak dapat baby baru ni li? hihi…

    • rillys August 4, 2011 at 12:26 pm #

      tu yg makin semangat ni tgk org ada baby, insyaAllah kalau ada rezeki nak tambah lagi tahun depan..jom sekali?

Leave a Reply