Jejalan ngan kekanak riangria

2 Aug

Phew! Tarik nafas dedalam dulu. Sebenarnya nak story pasal kindy trip last weekend. Tapi memandangkan pics adalah super terlebih sudah banyaknya, so splitlah to few entries. Kasi intro dulu.

Early morning gathered kat kindy.

Yang queue kat dalam, kat luar..semua sabar yer nak naik bas.

Dah naik bas dengan jayanya. Mama dok belakang2 lah yer.

First place kitorang pergi Domino’s Pizza, Kajang.

Next stop, kitorang pergi kilang coklat Beryl’s kat Serdang.

Pastu berhenti lunch jap kat restoran yang disediakan the trip’s agent.

Shirah pun i angkut sekali, jemput makan.

Last sekali kitorang pergi kat Kem TUDM Sungai Besi.

Ok, cukup sampai disini. Lenkali i sambung lagi story pasal setiap tempat yang kitorang visit kay. Gua terbang dulu!

2 Responses to “Jejalan ngan kekanak riangria”

  1. mummysyafie August 3, 2011 at 3:28 pm #

    eh..anak2 tak naik heli ke mama? hihi..kalau kat kindie wawan parents takde plak diajak ikut. 🙁

    • rillys August 4, 2011 at 12:26 pm #

      bebudak tu naik gak heli, kat entry gi TUDM nanti ly publish. bagi mamanya enterprem dulu.

      alaa siannya nape diorang tak ajak, takpe nor boleh usulkan tu..hehe

Leave a Reply