Tumpang tengok yer pakcik Lorenzo

29 Jul

Husband ni kekadang takleh nak agak jugak kalau pilih baju masa shopping. Cari punya cari punya cari tak jumpa gak yang berkenan. Dush! Dush!

Penat sudah follow u, baba. Surrenderlah gini..i bawak the kids gi jenguk jiran sebelah jap, Lorenzo furniture shop. Tengok2 jer..weee!

Carpet kilat-kilat yo!

Amacam bos? Ada baguskah ini kerusi?

Shantek gazebo ni. Ko agak-agak nak tidur malam diterangi sinaran rembulan bolehlah buh benda ni kat tengah laman rumah, ngeh ngeh.

Kelasss the tv rack. Siap ada sliding glass lagi for the tv slot.

Meja? Kerusi? Kalau dapat kat my kids ni dibuatnya main golek-golek i rasa.

Haiyooo sorry abang, terputih pulak your eyes. Blame the camera, hehh. Empuk sehh duduk berbuai kat sini, dahlah berlapik kusyen. Memang angin ribut taufan datang melanda pun tak sedar kalau gini. Siap berpusing-pusing 360 darjah swing tu pun, masih lena diulit intan.

Ok done of merepek-repek, lagi 2 hari jer lagi dah nak poser. Makanya enjoy your last weekend before ramadhan guys! Hati-hati dijalanraya yer.

 

 

2 Responses to “Tumpang tengok yer pakcik Lorenzo”

  1. Dee July 29, 2011 at 4:25 pm #

    jamu mata ngan perabot je sis lily ni…utk rumah baru ke?

    • rillys August 1, 2011 at 11:39 am #

      uish taklah, yg ni kebetulan jer lalu singgah. tunggu apaknya lama sangat milih baju..hihihi

Leave a Reply