Mari mari…kedai kaki lelong mari

28 Jul

Rasanya dah lama nak publish entry pasal kedai jual barang second hand ni haa. Dulu i pernah citer kat sini, but just a short one. Ok, ni i story mory lagi sikit pasal kedai kat PJ ni ekk.

Senang nak nampak kedai dia. Besau gedabak buildingnya. For details u guys boleh masuk their website KKL Trading (Kedai Kaki Lelong).

Besar punya fridge. Barang2 kat kedai ni tak semua yang second hand, ada yang baru punya macam fridge ni. Tapi the price jauh lebih murah dari kat luar.

Kiosk pun ada u.

Storybooks.

LCD TV’s.

Shirah jadi model of the day. Lampu disko lip lap lip lap pun ado.

Camera roll!

Tempayan besar punya. Teringat citer Ali Baba Bujang Lapok.

Benda gantung jurai2.

Golf set.

Hero kecik dah tak larat nak ikut jalan kat dalam, hihihi.

Ok, dah habis..hehehe..sebenarnya ada banyak sangat barang kat dalam tu. Tak larat nak capture semua. So, for more details boleh gi kat website diorang kat link yang i bagi tadi yer.

8 Responses to “Mari mari…kedai kaki lelong mari”

  1. rasp July 28, 2011 at 3:54 pm #

    wahhhhh best ooo kedai nie…
    lagi best dari kedai cash converter…
    harus terjah nie sis…

    • rillys July 29, 2011 at 2:23 pm #

      i tak pernah gi cash converter, nak try gak gi situlah..hehe..kita exchange pendapat

  2. attyfir July 28, 2011 at 3:59 pm #

    wokeh nak intai jap

    • rillys July 29, 2011 at 2:23 pm #

      kalau tertarik bolehlah terjah kakty…

  3. Dee July 28, 2011 at 4:56 pm #

    u ada beli apa2 tak?

    • rillys July 29, 2011 at 2:22 pm #

      beli barang kekecik jer, yg gedabak2 kena bawak lori sendiri..hihihi

  4. kelentong January 2, 2013 at 10:17 pm #

    Bukannye murah barang2 kat kedai tu..ada barang yang kurang rm30 aje dari yg baru .contohnye meja stainless steel komersial baru tak penah pakai cuma rm280 kat luar tapi kat kedai dia jual rm250 pulak..dahlah kena lanyak bertahun tahun..jula mahal pulak…

    • lily_lotus January 10, 2013 at 1:52 pm #

      kira nasiblah tu kot, ada yg rasa worth it bolehlah beli tapi kalau rasa tak janganlah beli…hehe

Leave a Reply